Grand Master


Ce este Grand Master Reiki?
Este continuarea sistemului de terapie și de evoluție spirituală fondat de Mikao Usui .Va ajuta sa va elevati energia,ceea ce face mai usoara comunicarea cu ingerii si cu Dumnezeu,ca un proces firesc. Va veti conecta mai profund la propria intuitie-ascultati senzatiile si sentimentele pe care le resimtiti Stiu ca va doriti sa comunicati la in nivel mai profund cu toate fiintele de lumina,de vibratie inalta,fiinte de iubire si lumina care va inconjoara permanent.As fi onorat daca mi-ati permite sa va ajut sa va  ridicati  nivelurile energetice.Va voi ajuta sa va inaltati  vibratia pana in punctul din care veti putea auzi,vedea,simti si cunoaste ingerii si pe Creator..Dupa activare cu Supraeul , veti avea mesaje foarte clare si veti putea primi permanent calauzire..de la divin Amintiti-va sa va urmati sentimentele intuitive in orice clipa. Sistemul Grand Master este o extindere si o continuare a sistemului Usui Reiki, fiind destinat maestrilor Reiki care au o experienta de cel putin 6 luni.
Initiatorul este un maestru german de Qi Gong si de Reiki care sesizat posibilitatea de a utiliza energia accesata în Qi Gong în aceeasi maniera în care utilizam energia Reiki. Simbolurile au fost primite prin channelling de un medium britanic.

Printre acestea, puteți găsi:

Meditații specifice pentru fiecare simbol al Marelui Maestru;

Metode focalizate pe laser pentru vindecarea dezechilibrelor fizice;

Diverse acordări care ajută la conectarea practicianului la manifestările superioare ale energiei forței vitale universale;

Sistemul Reiki Grand Master reprezintă capacitatea de a duce experiența Usui la următorul nivel de conștientizare, vindecare și creștere spirituală. Sistemul Reiki Grand Master oferă elemente esențiale pentru evoluția spirituală.

Oferă acces la manifestări unice ale energiei forței vitale universale care vă permit să intrați în zone neexplorate ale subconștientului vostru.

În acest fel, poți să recunoști și să accepți anumite aspecte ale existenței tale care altfel nu sunt la îndemână.

La prima vedere, există multe simboluri și concepte oferite de sistemul Reiki Grand Master. Cu toate acestea, cel mai probabil îți va fi mai ușor să le integrezi în practica ta, deoarece nu pornești de la zero.

Nu este nevoie să le înveți pe toate pe de rost.

În schimb, poate doriți să începeți prin a medita asupra fiecărui simbol și să încercați să profitați de cunoștințele specifice și de valoarea lor spirituală. Aceste informații vă vor arăta care dintre ele se potrivește nivelului și experienței dvs. actuale de vibrație.

De aici încolo, puteți afla mai multe despre nevoile dvs., puteți stabili obiective clare și puteți ajusta în consecință.

Indiferent de modul în care abordați acest sistem, să știți că Marele Maestru Reiki are un potențial spiritual imens și poate fi un mijloc de a-l descoperi pe al tău.