Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos


Maestru  fondator : Adi  Manea

Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos, este  un DAR primit de la Iisus Hristos pentru a ne ajuta sa redescoperim esenta vietii, pentru a ne reaminti sacrificiul pe care l-a facut Iisus din Iubire pentru oameni, pentru a ne reaminti ca nimic nu conteaza in aceasta  viata materiala in afara de Iubire.

” Iubirea este Esenta Vietii.”

„Prin si cu Iubire ne nastem, cu Iubire traim, si din Iubire murim .”


Iniţierea in Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos este un ritual prin care practicantul este racordat la sursa de energie universală, si la razele de Lumina si de Iubire ale lui Iisus Hristos.

Iniţierea are trei  componente:

–  fizică, – unde maestrul efectuează  ritualul,

– energetică,-  unde se deschid centrii energetici şi se curăţă  meridianele  energetice

– spirituală,unde practicantul primeşte un număr de ghizi de Lumină,  iubirea lui Iisus Hristos deschizandu-si sufletul precum o “floare”,  cunoaştere la nivelul sinelui şi daruri  de la Iisus Hristos .  Toate acestea fiind oferite de Iisus Hristos si de Divinitate spre a evolua şi a ne îndeplini misiunea personală pe această planetă.

In momentul in care gasim echilibrul interior, cand ne simtim sufletul plin de Iubire si liniste totala, cand privim si interactionam cu tot ce ne inconjoara, inclusiv cu noi insine, cu iertare, cu iubire si dragoste, cu intelegere si compasiune, cu dorinta de a oferi, de a da, de a darui,  atunci putem spune ca am redescoperit IUBIREA DIVINA.

Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos va reactiva Constiinta Hristica, ce reprezinta practic adevarul divin, adevarata fericire, iubirea neconditionata si perfectiunea integrala.

Daruri primite la Initiere:

1. Conectarea direct la Raza de Lumina si de Iubire a lui Iisus Hristos(activeaza chakrele superioare si realiniaza chakrele primare)

2. Flacara Sacra a lui Iisus.

3. Scutul energetic.

3. Sabia de Lumina.

4. Pecetea lui Iisus.

5. Sferele echilibrului masculin si feminine

6. Vortexul

7. Sfera sacra a lui Isus

8. Energia pentru reactivare AND originar(se realiniaza lanţurile ADN si se dezvolta noi lanţuri ale ADN)

9. Floarea sacra

Se vor reface legaturile primordiale pierdute, legaturile cu elementele principale: Apa, Focul, Pamantul, Aerul si Eterul, pentru a le putea intelege intr-un grad adanc de profunzime, si a putea conlucra cu acestea, intelegand ca Toti facem parte din acelasi sistem Unitar in care suntem interdependenti.

Sarpele Kundalini se va trezi si va migra pina in chakra corespunzatoare gradului de acceptare si de primire a initierii, fiind posibil chiar si iesirea lui prin chakra coroana.

Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos e un DAR Divin care va va ajuta sa va gasiti echilibrul fizic, emotional, mental si spiritual, dar care va va lasa “liberul arbitru” in ceea ce priveste calea ascensionala a evolutiei voastre, oferindu-va totodata suportul necesar  unei evolutii spirituale in deplina armonie cu “Sinele” propriu si cu Constiinta Hristica.

Initierea se poate face direct, in cadrul cabinetului, sau la distanta.

Initierea  o primiti ca Dar  Divin, fara obligatii materiale din partea initiatului .

In schimb, dupa initiere va recomand sa retrimiteti Lumina si Iubirea Divina, impreuna cu Iubirea voastra, Sfantei Treimi, Lui Isus Hristos, Maicii Domnului, intregii divinitati, celor dragi voua, apropriatilor, oamenilor, naturii cu toate elementele sale(aer,apa,pamant,foc,vegetatie, animale,etc.),cui mai vreti voi. Aceasta trasmitere o puteti face in fiecare zi sau ori de cate ori simtiti. Ar fi bine ca sa conditionati transmiterea cu “ATAT CAT ESTE VOIA SFANTEI TREIMI !”.

Dupa Initiere scrieti-mi pentru a va putea transmite manualul.

Lumina si Iubire Divina sa aveti in sufletele voastre.

Dumnezeu sa va Binecuvanteze !!!


Contact maestru:

http://iosich.wordpress.com

e-mail: osih.maestru@gmail.com

*****************************************************************************************************************************

Reclame

6 răspunsuri la Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos

  1. fede zice:

    ma numesc IREN ,locuiesc in orasul toplita…….am trecut prin multe in viata,,,,dar totdeauna am simtit ca este in inima mea Hristos si D-zeu….datorita prezentului incontinu in mine, simt ca traies si cred in viitor………daca se poate as dori o initiere de la distanta,,,multumesc ft mult……..

  2. vasilescu tinca zice:

    Ma numesc Tinca Vasilescu, si va multumesc pentru initierea pe care a-ti avut placerea de a o darui cu iubire si dragoste. Am citeva initieri,si ma mira ca mai exista ceva gratuit in aceasta lume. Astazi,inca odata,am simtit tainica prezenta a bunului Dumnezeu.Iubirea lui Iisus sa ramina vesnic cu noi si in noi. Doamne ajuta,cu stima,Tinca Vasilescu

  3. mihaela zice:

    ma numesc mihaela sunt din bucuresti si as vrea tare mult sa ma initiez ordinul sacru al lui isus.cum pot sa ma initiez?va multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s