Ordinul lui Zalmoxe


Fondatorul sistemului Zalmoxe este Dorian Radu.

Zalmoxe a fost unul dintre marii Initiati ai lumii, alaturi de Iisus, Buddha, Babaji, Moise, Zoroastru.. Invatura pricipala lui Zalmoxe s-a referit in special la nemurirea omului in forma fizica, nu numai la nivel de suflet si spirit.

Unul dintre grupul de initiati in tainele Zalmoxiene au fost Solomonarii. Sunt multe legende despre acesti initiati, cert este ca invaturile solomonarilor au trances timpul pana aproape in zilele noastre.

Iesind din tiparele si dogma istoriei, dacii au avut acces la informatii foarte avansate. Informatii din ce in ce mai aprofundate indica faptul ca zona Carpatilor este unul din locurile unde s-au refugiat o parte dintre atlanti dupa dezastrul Atlantidei, aceasta zona devenind unul dintre centrele de spiritualitate a lumii, alaturi de Tibet, Platoul Anzilor, Egipt. Marturie sta si simbolul de la Sinca Veche: Merkaba, Steaua  tetrahedronica (Steaua lui David in plan 2D) in mijocul careia este desenat simbolul yin-yang.

Zalmoxe este un sistem complet de vindecare si evolutie spirituala. Cuprinde sase simboluri si doua energii distincte, cu efecte imediate in terapia corpului fizic si energetic.

Sistemul se preda in doua nivele: practicant si maestru.

 

Reclame

4 răspunsuri la Ordinul lui Zalmoxe

  1. alexandrescu craita zice:

    sunteti ceea ce mi-am dorit sa gasesc pe internet: locul unde poposeam cand aveam nevoie de o meditatie, de informatii pertinente, de interes pentru orice muritor care este initiat in cateva sisteme… Din pacate, de cateva luni ati pus bariera pt. a mai asculta la discretie acele minunate meditatii – ca nici unde in alta parte… Nu ma pricep cine stie ce nici la tehnica calculatorului, nici la engleza: pe vremea mea alte limbi se faceau/erau la moda… m-am simtit frustata cand o prietena mi-a aratat ca la ea se deschid fara probleme cutiutele cu minuni…Eu ce pot face, cum sa procedez, n-as vrea sa va pierd prin ignoranta… pot astepta un raspuns? Dumnezeu sa va ocroteasca si va multumesc chiar s i pt. tot ce-a fost… S-auzim de bine.

  2. 74 axd zice:

    nimeni nu stie adevarul despre ceea ce s-a petrecut acum 2000 de ani. istoria a fost scrisa de invingatori. religia a fost instrumentul cu ajutorul caruia cei ce aveau cu adevarat acces la informatie au controlat aceasta istorie. cele scrise despre diversi lideri spirituali raman fapte demonstrabile doar in limita propriilor scrieri religioase dovezile istorice lasand un gol in ceeea ce priveste existenta acestora. asa ca nu putem compara spiritul si calea stramoseasca ce a avut ca reprezentant pe unul din noi ridicat de semeni la rang de dumnezeu cu diversi necunoscuti din lumea larga care s/au pretins buricul pamantului (vezi cazul lui isus). eu sunt unul care merg pe calea luii zamolxe si spre deosebire de diverse biserici sau practici, chiar am avut demonstratii practice. tu ai ceva argumente palpabile in sprijinul celor afirmate de tine pe blog?

  3. magdalena stefanescu daravrai zice:

    Rezonez din totdeauna cu dacii, ca istorie si concept. Doresc initiere si nu numai. Multumesc, M

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s