Dispozitive Radionice


Energia orgonica este energia primordiala a vietii: este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa. Numeroase aplicatii traditionale, stravechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, posturile corporale (asana) si tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.

Reich a identificat stiintific proprietatile si caracteristicile energiei orgonice: umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila si masurabila. Orgonul are o mare afinitate pentru apa, si se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie si prin piele. Orgonul are entropie negativa, adica tinde sa se acumuleze, si nu sa se disipe.

Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit „aprindere”. Reich a descoperit ca aceasta „incarcare” orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa.

Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare si o senzatie de expansiune blanda. Acumulatorul orgonic concentreaza energia orgonica si ajuta corpul sa se ajute singur. Orgonul nu este deloc strain corpului uman. Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp. De altfel, stiinta milenara yoga isi bazeaza o intreaga ramura pe exercitiile de respiratie constienta, in acest caz fiind acum evident ca se foloseste orgonul atmosferic.

Prin 2007 mi-am luat maestria pe Reiki Usui  de la Ovidiu Drags Argesanu  . La momentul respectiv  scriam pe un forum „Roportal ” si am intrat in conflict direct cu un mason care m-a amenintat ca ma termina  si m-a legat la un aparat radionic  imi zumzaiau creierii  si nu ma puteam concentra si odihni. Am apelat la un  amic  si mi-a facut un dispozitiv de protectie .

Asa aratau in prima faza  .

Prin 2009 m-a contactat Dragos (Ovidiu Drags Argesanu  ) si mi-a desenat o noua forma care potenteaza mai mult si creste si EBF-ul (energia benefica fundamentala ) dispozitivului .

Sa ne intelegem o simpla bucata de sarma facuta spira este un dispozitiv radionic   

bratara Dacica

Un cristal inserat amplifica de cel putin 20ori  puterea si EBF-ul  dispozitivului  . si asta doar in plan .  daca  facem o cruce  deja se dubleaza si daca crucea este 3D  va las sa va imaginati

                           

Si acum vizualizatica toate cercurile spirelor se intalnesc  si  formeaza o floarea vietii  in 3D

Alte modele:   De buzunar      

Cruce – grila 9 dispozitive

Acum sa va dau un pont  stie cineva de unde e sectiunea asta ?  ok?  Este  dintr-o saltea  veche pe arcuri , de aceea bunicii si strabunicii nostri  nu se gandeau la noduri geo patogene(retele telurice) ca le neutralizau cu acest tip de saltea . cred ca va mai ganditi in viitor cand luati o saltea cu spuma sau mai stiu io ce .

  Zonele geopatogene ( zone cu radiatii telurice negative) produc perturbari ale campului energetic vital, in principal blocaje energetice, producand in timp probleme de ordin patogen. Doar 5% dintre oamenii care se află într-o zonă geopatogenă rămân sănătoşi pe seama potenţialului mare al forţelor de protecţie sau al celor ereditare ce le au la dispoziţie; datorită acestui fapt ei pot să reziste mult timp influenţei ucigătoare a radiaţiei pământului.

Reţelele telurice , considerate emisii electromagnetice , acoperă întreaga suprafaţă a Pământului.Se considera că ar fi ziduri energetice ce izvorăsc din subsol, de la o adâncime nicăieri specificată.

      Reţele telurice cunoscute poartă numele celor ce le-au descoperit şi le-au studiat: Hartmann, Curry, Peyré, Palm, Romani, Wismann, Airaudi, cele mai importante fiind primele două, respectiv Hartmann şi Curry .

     Reţeaua Hartmann are benzile orientate aproximativ N-S E-V şi ecartamentul N-S este de 2 m, iar cel E-V de 2,5 m. Lăţimea benzilor orizontale (paralele, E-V) este de 20 cm, iar cele verticale (meridiane, N-S) de 21 cm.

    Reţeaua Curry are benzile orientate la 450 faţă de cele Hartmann, pe orientare NE-SV si laturi egale, diagonalele fiind orientate precum benzile Hartmann: N-S si E-V. 

    Efectul negativ al reţelei Hartmann apare la intersecţia a două benzi de aceeasi polariate – noduri. Acesta este amplificat dacă se suprapune cu o bandă Curry ,un curs de apă subterană sau cu discontinuităţi ale solului sau diferite câmpuri electromagnetice

Sa fie cu folos!