Seichim sau All-Love


Este un tip de energie identificata de Patrick Zeigler in vechile temple egiptene, se crede ca era  utilizata de marii preoti egipteni sau amplificata din cauza efectului de piramida.

Stephen Comee spunea ca “ este posibil ca Patrick Zeigler să fi fost un vindecător într-o viaţă anterioară şi să fi încercat din toate puterile sa-şi recapete forţa vindecătoare” . Prin channelling, Christine Gerber a obtinut numai cele patru consoane (SKHM), existand astfel mai multe variante de scriere – Seichem, Seichim, Sekhem. Khem era numit in antichitate Egyptul (vezi tablitele lui Thoth Atlantul 

Iar cele mai potrivite traduceri şi interpretari sunt Forta Vitala, sau Puterea Spirituala, ceea ce duce cu gandul la Sursa Universala, desi energia este numai asemanatoare, nu identica aceleia din Reiki.

Energia este mai degraba  fina, delicata, capabila sa induca usor stari modificate ale constiintei (SMC), ea lucreaza in special asupra sufletului. Iar când sufletul  este deschis si plin de iubire ne vindecam si deschidem calea sperantei si a fericirii. Cu cat devenim mai plini de compasiune cu atat se dezvolta mai rapid intuiţia si se ajunge la iluminare. Sistemul este conceput, in sapte nivele , fiecare nivel fiind o treapta către propriul suflet si catre Univers.

Patrick Zeigler a fost initiat si în dansul-rugaciune al misticismului sufi – zikir, dhikr – ,  exploatat în Seichim în cadrul anumitor meditatii. Tehnica activării obiectelor inanimate poate fi regasita deasemenea  la vrajitorii egipteni sub numele de însufletirea obiectelor secundare.
Cei care s-au ocupat de evolutia sistemului au adus principii si simboluri Reiki (chiar Patrick Zeigler a devenit maestru Reiki prin initierea primita de Barbara Rey Weber), acesta fiind un motor pentru initierea într-o scoala terapeutică esoterica.
Pana la a fi o terapie, o arta a vindecarii altora, Seichim permite redescoperirea fiintei care suntem fiecare dintre noi prin constientizarea Caii Maestrului, prin armonizarea corpurilor fizic, emoţional, mental şi spiritual.

Sistemul Seichim in 7 nivele a fost dezvoltat pornind de la initierea Seichim primita de Tom O’Seaman si Ken Lowry de la Patrick Ziegler. Cele sapte nivelele ale sistemului, acordajele si simbolurile sistemului, cat si cele suplimentare, sunt specifice pentru Seichim.

Patrick Zeigler spunea :

„Nu am fost pregătit să adopt un document care să afirme: iată ce este Seichim. Nu am fost capabil să îl definesc, şi de aceea am evitat să o fac. Seichim înseamnă să experimentezi, iar fiecare experienţă este unică pentru fiecare individ. Intenţia mea este ca oricine… să se înalţe deasupra oricărei aşteptări şi experienţe pe care le-am avut eu personal… Este extrem de emoţionant să vezi cum, doar plantând seminţele energiei Seichim în cursanţi, fiecare va obţine din ele ceea ce doreşte. Reamintiţi-vă că nu există nici o limitare, şi atunci de ce să o căutăm? Dând un nume acestei energii, avem tendinţa de a o eticheta. Când am început să predau Seichim, intenţia mea a fost ca acesta să se dezvolte şi să evolueze cu fiecare individ, fără a depinde de credinţa cuiva, şi în special a mea. Energia a evoluat de a lungul timpului, este în continuă schimbare şi va evolua mai departe. Toţi cei care au experimentat ceea ce am predat eu au observat diverse modificări în decursul anilor.“