Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos


Maestru  fondator : Adi  Manea

Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos, este  un DAR primit de la Iisus Hristos pentru a ne ajuta sa redescoperim esenta vietii, pentru a ne reaminti sacrificiul pe care l-a facut Iisus din Iubire pentru oameni, pentru a ne reaminti ca nimic nu conteaza in aceasta  viata materiala in afara de Iubire.

” Iubirea este Esenta Vietii.”

“Prin si cu Iubire ne nastem, cu Iubire traim, si din Iubire murim .”


Iniţierea in Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos este un ritual prin care practicantul este racordat la sursa de energie universală, si la razele de Lumina si de Iubire ale lui Isus Hristos.

Iniţierea are trei  componente:

–  fizică, – unde maestrul efectuează  ritualul,

– energetică,-  unde se deschid centrii energetici şi se curăţă  meridianele  energetice

– spirituală,unde practicantul primeşte un număr de ghizi de Lumină,  iubirea lui Iisus Hristos deschizandu-si sufletul precum o “floare”,  cunoaştere la nivelul sinelui şi daruri  de la Iisus Hristos .  Toate acestea fiind oferite de Iisus Hristos si de Divinitate spre a evolua şi a ne îndeplini misiunea personală pe această planetă.

In momentul in care gasim echilibrul interior, cand ne simtim sufletul plin de Iubire si liniste totala, cand privim si interactionam cu tot ce ne inconjoara, inclusiv cu noi insine, cu iertare, cu iubire si dragoste, cu intelegere si compasiune, cu dorinta de a oferi, de a da, de a darui,  atunci putem spune ca am redescoperit IUBIREA DIVINA.

Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos va reactiva Constiinta Hristica, ce reprezinta practic adevarul divin, adevarata fericire, iubirea neconditionata si perfectiunea integrala.

Daruri primite la Initiere:

1. Conectarea direct la Raza de Lumina si de Iubire a lui Iisus Hristos(activeaza chakrele superioare si realiniaza chakrele primare)

2. Flacara Sacra a lui Iisus.

3. Scutul energetic.

3. Sabia de Lumina.

4. Pecetea lui Iisus.

5. Sferele echilibrului masculin si feminin

6. Vortexul

7. Sfera sacra a lui Iisus

8. Energia pentru reactivare ADN originar(se realiniaza lanţurile ADN si se dezvolta noi lanţuri ale ADN)

9. Floarea sacra

Se vor reface legaturile primordiale pierdute, legaturile cu elementele principale: Apa, Focul, Pamantul, Aerul si Eterul, pentru a le putea intelege intr-un grad adanc de profunzime, si a putea conlucra cu acestea, intelegand ca Toti facem parte din acelasi sistem Unitar in care suntem interdependenti.

Sarpele Kundalini se va trezi si va migra pina in chakra corespunzatoare gradului de acceptare si de primire a initierii, fiind posibil chiar si iesirea lui prin chakra coroana.

Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos e un DAR Divin care va va ajuta sa va gasiti echilibrul fizic, emotional, mental si spiritual, dar care va va lasa “liberul arbitru” in ceea ce priveste calea ascensionala a evolutiei voastre, oferindu-va totodata suportul necesar  unei evolutii spirituale in deplina armonie cu “Sinele” propriu si cu Constiinta Hristica.

Initierea se poate face direct, in cadrul cabinetului, sau la distanta.

Initierea  o primiti ca Dar  Divin, fara obligatii materiale din partea initiatului .

In schimb, dupa initiere va recomand sa retrimiteti Lumina si Iubirea Divina, impreuna cu Iubirea voastra, Sfantei Treimi, Lui Iisus Hristos, Maicii Domnului, intregii divinitati, celor dragi voua, apropriatilor, oamenilor, naturii cu toate elementele sale(aer,apa,pamant,foc,vegetatie, animale,etc.),cui mai vreti voi. Aceasta trasmitere o puteti face in fiecare zi sau ori de cate ori simtiti. Ar fi bine ca sa conditionati transmiterea cu “ATAT CAT ESTE VOIA SFANTEI TREIMI !”.

Dupa Initiere scrieti-mi pentru a va putea transmite manualul.

Lumina si Iubire Divina sa aveti in sufletele voastre.

Dumnezeu sa va Binecuvanteze !!!


Contact maestru:

e-mail: osih.maestru@gmail.com

*****************************************************************************************************************************

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Ghid terapii, Initieri și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ordinul Sacru al lui Iisus Hristos

  1. fede zice:

    buna seara………ma numesc IREN..LOCUIESC LA TOLPILTA…VIATA M-A INCERCAT DE MAI MULTE ORI DAR INCREDEREA IN HRISTOS SI D-ZEU TOTDEAUNA MA FORTIFICAT…….AS DORI O INITIERE IN ORDINUL SACRU AL LUI ISUS HRISTOS………AM NEVOIE MARE..MULTUMESC FT MULT…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s